Vrei să vezi cum parchează poliția mașina pe pista de biciclete? Poftim!

8 ani ago
999 Views

Un cititor ne-a trimis pe adresa noastră de Facebook fotografia cu pricina. Se poate vedea clar că mașina de la Serviciul Rutier de Poliție este parcată atât pe pista de biciclete cât și în loc nepermis.

Din capul locului vă spunem că Topul Mârlanilor nu si-a fixat ca scop să urmărească mașinile de poliție prin România și să vedem cum parchează șoferii acestora.

Fotografia este surprinsă, azi, 8 februarie, pe Calea Dumbrăvii din Sibiu, de către un cititor. Ia uitați ce ne-a spus omul când ne-a trimis poza pe Facebook. ”Poza a fost facuta de 20 de minute. Masina era parcată acolo, in conditiile in care utilajul de ridicat ridicala greu masini la Sala Transilvania si le-am si mentionat de masina politiei parcata neregulamentar”, a spus cititorul care ne-a trimis fotografia”.

 

Noi nu putem bănui decât că polițiștii s-au oprit la un kebab sau o ciorbă de burtă la fast-food-ul din apropiere și nu au observat locurile de parcare libere de peste stradă. Pe semne că foamea era mare și au avut ”orbul găinilor”. Probabil că de asta nu au parcat regulamentar.

 

Ne întrebăm noi: Oare nu au auzit că primarul Iohannis e acum Ministru de Interne?

 

Poate îi cheamă ”Herr” un pic la raport!

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

 

 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.