VIDEO: Un nesimțit de șofer intră cu un BMW X5 pe interzis

8 ani ago
974 Views

Sensurile unice par să fie făcute pentru fraieri sau pentru cei care încă mai  cred că a  avea bun simt în trafic e un lucru mare. Priviți la acest nesimtit cu BMW X5, cu numărul SB – 73 – BMW cum intră cu tupeu pe interzis.

Topul Mârlanilor se declară susținător al introducerii unei legi prin care poliția să se poată autosesiza în cazul prezentării unor dovezi video sau foto cu șoferi care încalcă în mod flagrand codul rutier.

Așa este și cazul acestui nesimțit care intră cu mașina pe interzis pe strada Vasile Alecsandri. Fără să stea pe gânduri si fără să se gândească si la cei care circulau regulamentar pe strada cu sens unic.

Mai mulți trecători susțin că meseriașul acesta face foarte des acest lucru, mai ales la orele serii, așa că sugerăm polițiștilor de la rutieră să îl aștepte într-o seară pe acest ”brav” și ”exemplar” șofer si să îl ”premieze” așa ca la carte…

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.