VIDEO INCREDIBIL Părinți inconștienți își lasă copiii nesupravegheați pe o stradă din Sibiu

7 ani ago
951 Views

Un copil iese pe o trotinetă jucărie de pe o stradă exterioară și ajunge aproape sub roțile unui autoturism. Scena a fost filmată chiar de șofer pe o stradă din Sibiu.

Inconstienta sau nepasare? Prichindeii lasati nesupravegheati pot intr-o fractiune de secunda sa provoace o adevarata tragedie. Spre exemplu, un copil de doar cativa ani era sa ajunga sub rotile unei masini, deoarece nu a fost tinut sub control.

La prima vedere strada este goala, dar aparentele sunt inselatoare

La prima vedere strada este goala, dar aparentele sunt inselatoare

Neatentia a facut si inca provoaca cele mai mari tragedii. Un tanar, cameraman amator, a reusit sa surprinda pe strazile din Sibiu o intamplare care l-a lasat fara cuvinte.

Copilul lasat nesupravegheat era sa ajunga in strada

Copilul lasat nesupravegheat era sa ajunga in strada

Mai exact, camera montata pe bordul masinii a surprins momentul in care un copil de doar cativa ani, care se plimba cu un tractoras de jucarie, era sa ajunga in mijlocul strazii, chiar sub rotile masinii sale.
La un pas de tragedie
Tanarul soferul a fost pe faza si a reusit sa evite o evetuala tragedie, dar daca cel mic nu reusea sa se opreasca sau venea un sofer cu o viteza mai mare lucrurile putea sa ia o alta intorsatura, una extrem de tragica.

Norocul a fost ca soferul era foarte atent la drum

Norocul a fost ca soferul era foarte atent la drum
In acest caz parintii sua bunicii inconstienti pot respire usurati, dar este de preferat ca cei care ies cu prichindelul al plimbare sa fie mai atenti, ca astfel de evenimente sa nu se mai intample.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

(Sursa foto/video youtube.com)
Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.