VIDEO INCREDIBIL Cum se comportă un angajat de la ridicări auto când e surprins că ridică o mașină parcată regulamentar

8 ani ago
1012 Views

Topul Mârlanilor are azi un invitat ”special”. Angajații Biroului de Ridicări Auto din cadrul SC Piețe SA au fost surprinsi în momentul în care ridicau o mașină parcată legal pentru a face loc delegației lui Ponta care a fost în vizită vineri la Sibiu. Reacția unuia din angajați față de reporterul care a surprins momentul este incredibilă.

Angajatul de la biroul auto a fost deranjat de faptul că o reporteră de la citiynews filma momentul în care se ridica autoturismul parcat regulamentar.

În momentul în care acesta a fost întrebat de ce este ridicat un autoturism parcat regulamentar, acesta a început să se comporte ciudat și să facă semne care te fac să te gândești că omul cu pricina are probleme grave de comportament în societate.vlcsnap-2013-11-02-09h23m39s141

” Cu 10 minute înainte de sosirea lui Victor Ponta la eveniment, angajaţii Serviciului Pieţe din cadrul Primăriei Sibiu a adus utilajul în parcarea Sălii Thalia şi au ridicat maşina care deranja. Au urcat-o pe platformă şi, după câteva minute de căutare, au plasat-o într-o zonă apropiată, tot în parcare”, povestește reporterul pe citynews.ro.

Ne întrebăm și noi oare de ce s-a apelat la o astfel de soluție și acest angajat nu ar trebui să fie cel puțin mustrat pentru astfel de ieșiri.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.