VIDEO FOTO: Se dă mare barosan în poliție la IGPR și la Sibiu parchează, jignește și amenință în plină stradă! Cunoști personajul?

6 ani ago
3157 Views

Individul din fotografiile și imaginile de mai jos a intrat pe sens interzis la Piața Cibin, a parcat neregulamentar și a adresat jigniri și amenințări celor din jur în momentul în care i-a fost atrasa atenția că a blocat o mașină și nu a respectat regulile de cirulație auto.  Merită cu prisosință locul în Topul Mârlanilor și poate ne ajuți să aflăm cine e personajul!

Parcarea de la Piața Cibin, luni 4 ianuarie 2015, în jurul orei 13.50. Cel puțin 10-12 locuri de parcare libere așa că toată lumea poate teoretic să parcheze regulamentar. Din păcate numai teoretic, pentru că practic se găsesc și șoferi ca cel al Hyundai-ului SantaFe din imaginile de mai jos, care pe lângă faptul că a intrat pe ”interzis”, blochează și alte autoturisme, după cum se vede.

Amenințări, jigniri și tot ce trebuie…
Un ”domn” de vreo 55-60 de ani este protagonistul acestui episod. Omul s-a dat drept mare ”baronsan” la IGP în momentul în care i-a fost atrasă atenția că a intrat cu mașina pe interzis și că a parcat neregulamentat, blocând alt autoturism. ”Am luat carnetul cu 5.000 de lei pe timpul lui Ceaușescu. Nu știu să parchez și nu știu semnele de circulație. Poți să faci reclamație unde dorești că ajunge la mine la IGP”, a replicat respectivul imediat după ce a fost atenționat.masina22Mai mult a sugerat că dacă nu vrem probleme, ar fi bine să ne ținem gura mică. În momentul în care a fost rugat să mute mașina respectivul a trecut la jigniri de genul ”în orașul de papagali cu BMW”, iar când a fost avertizat că este filmat a repoziționat mașina regulamentar. marlan sibiu (3)A primit o mână de ajutor de la una din cele două femei ce îl însoțeau în mașină, care a coborât și ea și a făcut câteva fotografii la autoturismul pe care însoțitorul ei îl blocase, iar la final a ținut neapărat să îi transmită celui care îndrăznise să le atragă atenția că e ”un handicapat”.marlan sibiu (2)
Dacă credeți cumva că episodul s-a terminat aici, ei bine vă înșelați. Cel care s-a recomandat ca fiind mare ”barosan” în poliție la IGPR, a făcut și el câteva fotografii și să spună că ”hai să ne dăm în telefoane. Să fac și eu o poză și să îți trimit vreo două amenzi”.marlan sibiu (1)
A continuat cu batjocura și jignirile și a mai spus că ”ai orgolii bolnave.. Bă nu știu să parchez. Ți-am spus că am luat carnetul cu 5.000 de lei pe timpul lui Ceaușescu.. (..)Știi cine sunt? Ia vezi pe internet. Fă o poză și caută pe internet!”.
Imaginile video de mai jos sunt mai mult decât edificatoare.marlan sibiu (5)
Dacă îl cunoști pe acest individ, atunci trimite si nouă un email pe oradesibiu@gmail.com sau lasă un comentariu aici sau pe pagina noastră de Facebook.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.
Comments
  • marlanee, te dadeam cu capul de roata pana-ti ieseau ifosele din creier

    papagal cu bmw ianuarie 4, 2016 7:29 pm Răspunde
  • cine e ? un taran retardat

    cosmin ianuarie 5, 2016 10:54 am Răspunde
  • Un cocalar, bizon de București de ăștia trebuie să scape repede, repede M.A.I.dacă vrea să se mai vindece.

    fyras ianuarie 5, 2016 6:44 pm Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.