VIDEO DPC-ul asfaltează trotuare pe ploaie la Sibiu

9 ani ago
551 Views

Imaginile surprinse sunt dinainte de alegerile locale. Am preferat să publicăm acest video acum pentru a nu fi acuzați că facem campanie electorală sau urmărim interesele vreunui candidat sau partid politic.

Știm că municipalitatea vrea ca asfaltările și reabilitările străzilor din Sibiu să se facă într-un ritm cât mai rapid, dar nu înțelegem de ce angajații SC DPC SA, regie aflată în subordinea Consilului Local își bat joc de banul public.

Aceștia au fost surprinși de reporterii Ora de Sibiu în timp ce turnau asfalt pe trotuarul de vizavi de podul peste Cibin din Turnișor pe ploaie.

Primăria a explicat că ar fi fost vorba de câteva roabe de asfalt și nu de o cantitate foarte mare. Chiar și așa decizia de a turna acel asfalt este după părerea noastră una extrem de nepotrivită și tocmai de aceea am decis să facem publice aceste imagini care aduc primăria sibiană în TOPUL MÂRLANILOR.

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe https://topulmarlanilor.ro/

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.