VIDEO A mers pe contrasens pe autostrada Sibiu – Sebeș. IMAGINI ULUITOARE!

7 ani ago
1438 Views

Imagini incredibile surprinse de un șofer în timp ce se deplasa pe autostrada Sibiu – Sebeș în apropiere de capitala județului. Un șofer mergea cu viteză pe contrasens, chiar pe banda principală de viteză.

Un şofer inconştient mergea cu viteză pe contrasens, uluindu-i pe ceilalţi participanţi la trafic. Unul dintre ei, care avea montată o cameră de luat vederi pe bordul maşinii, a filmat practic întreaga scenă şi a încărcat-o pe Youtube, anunta libertatea.ro.

Bărbatul, care mergea regulamentar, a fost luat prin surprindere de imaginea de infarct oferită de autoutrismul care mergea pe contrasens, pe autostradă, riscând în orice moment un accident mortal, atât pentru el, cât şi pentru alţi oameni.

“Incredibil, frate! Să mor dacă nu! Bă, eşti prost?!”, a fost reacţia şoferului care a surprins scena de pe Autostrada A1.

 Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.