Un nesimtit se bagă cu tupeu cu mașina în față la o spălătorie auto

8 ani ago
3196 Views

Un cititor al Topului Mârlanilor ne-a trimis aceste 2 fotografii, iar explicația dată ne-a lăsat cu gura căscată pentru un oraș ca Sibiul. Meseriașul cu Audi s-a băgat în fața tutor care stăteau la coadă și pentru o mică șpagă și-a spălat mașina cu nesimțire fără să stea la rând. S-a întâmplat la spălătoria de pe Mărășești.

 

Ce ziceți dacă vă puneți cu mașina la coadă la spălătorie și ca tot omul așteptați să vă vină rândul, dar de odată vine un ”hipiot” cu un Audi ca cel din fotografii și intră cu tupeu în față și angajatul de la spălătorie îi și mai spală mașina?

Cu siguranță că vă enervați și asta pe bună dreptate. Așa s-a întâmplat și duminică după amiază la spălătoria de pe strada Mărășești.

”Meseriașul” cu Audi cu numărul SB – 76 – BEB, a venit, s-a băgat în față, iar conta unei spăgi generoase la unul din angajații spălătoriei, s-a ales cu o spălare de mașină, chiar acolo, afară, în fața halelor.marlan audi 2

Atât șoferul, cât și angajatul spălătoriei, au dat dovată de crasă lipsă de respect față de cei care așteptau la coadă.

Ne întrebăm și noi, la fel ca și cititorul ce ne-a trimis pozele, oare patronul spălătoriei are habar de cum tratează clienții, cei pe care îi plătește lunar ca  să facă treabă de calitate acolo?

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

 

Comments
  • Omul este chiar sefu… ?

    dani ianuarie 5, 2016 8:18 am Răspunde
  • Spalatoria unui nesimtit. Mi-au stricat mașina acolo si ei nu raspund.

    cosmin ianuarie 4, 2017 10:58 am Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.