Trei şoferi au blocat cu nesimţire intersecţia Piaţa Cibin cu Malului

9 ani ago
602 Views

În fiecare zi suntem uimiţi de câte cazuri de şoferi nesimţiţi întâlnim în traficul sibian. Cei trei care au ales marţi la ora 12.20 să blocheze pur şi simplu una din cele mai aglomerate intersecţii din Oraşul de Jos ar merita cu siguranţă un premiu pentru tupeul nesimţit de care au dat dovadă.

Mai exact şoferul microbuzului SB – 20 – LAC, cel al AUDI A4 cu nr. SB – 23 – MTK si cel al microbuzului de marfă de la SIMPA s-au gândit ei că e perfect să parchezi maşina direct în mijlocul intersecţiei strada Piaţa Cibin cu strada Malului.

Da oameni buni! Au lăsat maşinile în mijlocul străzii. Le-au pus pe avarii şi au mers liniştiţi înspre piaţa agro-alimentară din centrul Sibiului. O duduie burduşită cu câteva sacoşe a venit după câteva minute şi le-a aruncat în portbagajul maşinii în care o aştepta pe semne fiul sau ceva ginerică al acesteia. Apoi tupeu maxim. A dat “ţâcă” acesta maşina cu spatele şi claxona cu disperare că vezi Doamne el trebuie să iasă în trafic. Că se grăbea nu de altceva…

La toţi cei trei şoferi le decernăm cu plăcere premiul de cei mai mârlani şi cei mai nesimţiti şoferi ai zilei de marţi, 21 august 2012.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe https://topulmarlanilor.ro

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.