TOPUL MÂRLANILOR: Noul trend la Sibiu – parcarea mașinii pe două locuri

9 ani ago
607 Views

 

Ce face un șofer când vede două locuri de parcare libere? Parchează pe centru ca să fie sigur că nimeni nu se mai poate pune lângă el. Parcă vedem peisajul acesta în fiecare zi prin Sibiu. Ce e mai grav este faptul că se întâmplă tot mai des așa ceva.

 

Zi aglomerată, trafic aglomerat. Căutăm ca  tot șoferul un loc de parcare regulamentar. Zărim de departe două libere, în parcarea de la piața Cibin. Dăm roată, intram în parcare și până să ajungem la locurile cu pricina, surpriză! Se ocupaseră amândouă și nu oricum. De o singură mașină.

Acum nu știm dacă e vorba de un EL sau de o EA. Oricare variantă ar fi sincer își merită locul în Topul Mârlanilor. Cert e că mașina VL – 93 – ELA a stat parcată așa mai bine de o oră.

Nu a dat nimeni nici o amendă. Nu a venit nici un utilaj de ridicat mașini… Doar câțiva alți șoferi s-au oprit și s-au uitat cu ”admirație” către mașină și chiar s-au frecat la ochi ca să fie siguri că ceea ce văd e real.

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

 

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe https://topulmarlanilor.ro

 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.