Topul Mârlanilor: Cu taxi-ul de la 953 pe trecerea de pietoni de la Şcoala Generală 4

8 ani ago
780 Views

Nu este prima dată când în Topul Mârlanilor avem „invitat” special un taximetru. Domnul din imagine a răspuns cu jigniri celor care l-au rugat respectuos să ia maşina de pe trecerea de pietoni. 

Nu contestăm faptul că în Sibiu sunt prea puţine locuri de parcare. Contestăm însă vehement lipsa de respect în trafic şi faţă de pietoni a anumitor taximetrişti care fac de râs această meserie.

Aşa s-a întâmplat şi astăzi, 30 septembrie, când un astfel de personaj a parcat cu nesimţire pe trecerea de pietoni din faţa Şcolii Generale Numărul 4, de pe strada Spartacus din Sibiu, în jurul orei 12:57.

Şoferul a fost rugat frumos să ia maşina de acolo, dar acesta a găsit de cuvinţă să adreseze injurii celui care a „cutezat” să îi ceară aşa ceva, în loc să tragă maşina şi să o parcheze regulamentar.

Îl premiem şi noi pe acest brav şofer şi îi urăm să aibă parte de aceleaşi „urări de bine” pe care le-a adresat cititorului ce ne-a trimis întreaga păţanie şi fotografiile pe emailul redactiei redactia@oradesibiu.ro . 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

 

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe https://topulmarlanilor.ro/publica/

 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.