Si-a lăsat masina în ieșirea din benzinăria Gazprom din Vasile Aaron

7 ani ago
1075 Views

Cititorii noștri ne semnalează din ce în ce mai multe cazuri de șoferi nesimțiți care își lasă mașinile unde vor, fără să le pese de ceilalți participanți în trafic. Așa este și cazul acestei mașini cu numărul B – 47 – YND.

Fotografiile au fost făcute joi, 8 mai, în jurul orei 18.00. Se poate vedea cu ușurință cum acest șofer a lăsat parcată mașina în ieșirea din benzinăria Gazprom și blochează și accesul în stația de autobuz.

Cititorul nostru spune că mașina a stat acolo destul timp și că toți șoferii au trebuit să o ocolească pentru a putea ieși din benzinărie. Noroc că această cale de acces este una destul de lată…marlan2

Cât despre acest șofer nu putem să mai spunem decât că îi dorim ca într-o zi să aibă ”norocul” ca mașina lui să facă o bine meritată plimbare cu utilajul de ridicat mașini.marlan1

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.