Regele romilor Dorin Cioabă parchează Cadilac-ul Escalade pe unde vrea el

8 ani ago
1049 Views

Știm că e greu să găsești un loc de  parcare pentru o ditamai matahala de mașină ca cea a lui Dorin Cioabă. Ce nu înțelegem e lipsa de bun simț cu care acesta parcat-o pe loc nepermis la Sala Transilvania din Sibiu, deși în parcare erau slavă Domnului cel puțin 20 de locuri libere.

 

”Așa rege, așa parcare, așa exemplu”. Acesta este titlu emailului trimis de un cititor pe adresa de email a redacției. Acestui email au fost atașate și câteva fotografii cu jeep-ul lui Dorin Cioabă, parcat într-un loc unde numai dacă ai orbul găinilor nu observi că parcarea este interzisă.3

”Majestatea sa” și-a lăsat frumusețea asta de mașină pusă pe calea de acces la mașinilor de la SMURD, Pompieri, Ambulanță, în parcarea de la Sala Transilvania. Ce mai contează acest aspect, atâta vreme cât ”frumusețea” asta de mașină a stat parcată acolo ore în șir..

Îl întrebăm și noi pe ”majestatea sa” Dorin Cioabă: ”Oare ce spun supușii săi de această exemplară parcare”.2

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.