Polițiştii îşi parchează mașinile ”unde vor mușchii lor”

8 ani ago
665 Views

Un cititor ne-a trimis fotografia cu pricina. Mașina de poliție din imagine a fost parcată cu tupeu în mini-giratoriul de vizavi de magazinul Billa de pe Avram Iancu.

Stim cu toții că Poliția Română are și ea ”uscăturile” ei. Din păcate observăm cu tristețe că ”uscăturile” sunt parcă din ce în ce mai multe.

Nu e un secret că polițiștii, o parte din ei, fac ce îi taie capul atunci când sunt la volanul unei mașini cu inscripțiile MAI.

Ia priviți de exemplu la cei de la secția numărul 1 de Poliție, din centrul Istoric al Sibiului. Deși au loc rezrvat unde pot să parcheze mașina, ei preferă să o lase unde îi taie capul și unde le convine.

Un cititor ne-a trimis această fotografie cu mașina parcată în una din serile trecute, unde altundeva decât pe loc nepermis.

Ne întrebăm și noi acum: Cine e nesimțitul?

marlan politie 2 web

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.