Mașina DIGI cu nesimțire pe interzis pe strada Croitorilor

9 ani ago
638 Views

O mașină inscripționată cu imaginea celor de la DIGI a intrat cu tupeu pe interzis și a fost la un pas să tamponeze și o biată Dacia 1310 care venea regulamentar pe sens unic pe Croitorilor. Poate văd și șefii de la DIGI pe unde merge bravul șofer al mașinii cu numărul B – 42 – DTH.

 

În fiecare zi suntem convinși că întâlniți astfel de șoferi precum este cel peste care am dat și noi luni, 16 octombrie, în jurul orei 18.00.

”Majestatea” sa, șoferul mașinii din fotografii, a gândit el că cel mai bine decât să se întoarcă sau să aleagă o rută ocolitoare, intră cu tupeu pe interzis. Și pentru ca ”tacâmul” să fie complet, marele șofer al mașinii ce aparține cu siguranță celor de la DIGI, i-a mai făcut și semne cum că e grăbit și să treacă mai repede colegului cu Dacia 1310 care circula săracul regulamentar.

Ne întrebăm noi așa retoric. Oare cei de la DIGI i-au spus că are voie să circule pe unde vrea el că nu e nicio problemă?

 

P.S. Cei de la Poliția Rutieră ar putea să se posteze în capătul acestei străzi. Cu siguranță că în jumătate de oră ar face norma de permise suspendate pentru o lună întreagă.

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe https://topulmarlanilor.ro

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.