Din ciclul – Sunt din București, am BMW de fițe și îl parchez cu nesimțire unde vreau

8 ani ago
1078 Views

 

Să nu creadă cineva că am avea CEVA cu bucureștenii. Doamne ferește! Vrem doar ca aici în Ardeal să se comporte ca ardelenii. Adică civilizat, cu bun simț și fără ”bășinuțe” de Capitală. Altfel nu ne explicăm nesimțirea unora dintre ei.

 

Știm cu toții că strada Rennes are locuri de parcare trasate frumos de primărie și vizibile la modul rezonabil. Nu sunt liniile așa de albe și curate ca prin Germania, dar sunt mult peste ceea ce vedem de exemplu în alte orașe și nu dăm nume ca să nu se simtă cineva lezat de remarcile noastre.

Numai un ”șemecheraș” ca proprietarul BMW-ului și fotografii, nu a văzut sau nu a vrut să vadă că acolo unde și-a lăsat el parcată mașina cu nr B – 800 – AIM, nu este un loc de parcare amenajat ci intrarea în curtea unei case.

Că nu a văzut hașurile de pe carasobil poate că înțelegem, dar nu a văzut nici plăcuța de pe poartă pe care scrie mare și clar ”ATENȚIE GARAJ”?

Noi tindem să credem că a văzut totul, dar cu nesimțirea unui ”mitic” a parcat cu noșalanță și nesimțire și dus a fost.

Și se mai întreabă bucureștenii ce au oamenii din provincie cu cei din Capitală.

UITE asta au cu ei!

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

 

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

 

PUNE SI TU UN MÂRLAN 

 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.