Cu mașina pe spațiul verde pe Dr. Ștefan Stanca

7 ani ago
778 Views

Ce frumos e să ai casă într-o zonă liniștită a orașului. Așai nu? Fiecare poate parca și pe spațiul verde, că doar așa ne arătăm mușchii și nu stricăm nici pavajul din fața casei. Așa e povestea si această mașină surprinsă de un cititor pe strada Dr. Stanca.

”Nu-i ajungea parcarea din fata portii si a tras-o pe iarba”, spune un cititor într-un comentariu mai mult decât potrivit pentru acest șofer.

Păi e mai ”mișto” să pui mașina pe spațiul verde. Așa credem că a gândit șoferul mașinii cu nr Sb – 21 – ATM. Atlfel nu ne explicăm ce a avut în minte când a făcut acest gest.masina1site

Fotografia a fost trimisă pe pagina noastră de Facebook de către un cititor, căruia îi mulțumim pentru că ne ajută să identificăm astfel de specimene, ce își merită cu prisosință locul în Topul Mârlanilor.

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.