Cu mașina pe două locuri de parcare la Piața Cibin

9 ani ago
706 Views

Un șofer binevoitor a crezut că nu are nimic dacă își parchează mașinape două locuri de parcare în loc de unul singur. Se întâmplă credem noi aproape zilnic la Sibiu lucrul acesta.

 Cred că s-a întâmplat pentru fiecare dintre noi să dăm măcar odată două sau trei ture de parcare prin oraș ca să găsim un loc de parcare liber.

Nu e un secret că la Piața Cibin ca să găsești un loc de parcare e o adevărată aventură mai ales în miez de zi, că de weekend-uri nici nu mai vorbim.

Un asemenea șofer ca cel care a parcat mașina cu numărul SB – 19 ADR pe două locuri de parcare, merita cu siguranță măcar o amendă de la cei de la Domeniul Public.

Ne-am tot uitat și noi să căutăm o justificare care să îl fi făcut pe șofer să apeleze la o astfel de decizie. Sincer noi nu am găsit nici una…

Nici şoferul Daciei din stânga nu e uşă de biserică. Ia priviţi cum a parcat şi el “bolidul”

 Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe https://topulmarlanilor.ro

 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.