Cu mașina de la Ambient parcată cu nesimțire pe două locuri

8 ani ago
2599 Views

Nepăsarea față de colegii din trafic se manifestă și în parcările marketurilor din România. Așa este în cele două cazuri pe care vi le prezentăm astăzi. Un angajat de la Ambient și o duduie cu un Nissan și-au lăsat mașinile parcate aiurea, aproape în același loc.

Știm cu toții ce probleme sunt cu parcările în majoritatea oraselor din  România. Cu siguranță că atunci când mergeți la mall sau la cumpărături la hipermarket dați uneori și câteva ture bune până să găsiți un loc de parcare.

Iar când mai dați cu ochii și de astfel de ”specimene” de șoferi care își lasă mașinile parcate cu nesimțire pe câte două locuri, e clar că vă enervați și mai tare.

Astfel de specimene am găsit și noi în aceiași parcare în două zile consecutive.masina ambient (2)

Mai întâi am dat peste această Sokda cu emblema Ambient pe ea, parcată după cum vedeți pe două locuri, în condițiile în care am  zărit cel puțin 4 mașini care dădeau ture să caute un loc liber și nu au putut să parcheze din cauza mașinii cu numărul SB – 07 – XNI.

A doua zi, aproape în același loc o duduie cu un Nissan, cu numărul SB – 23 – ELA, a parcat aproape la fel ca  și cel care a lăsat Skoda staționată în aceeiași parcare.lidl

Halal exemplu dat de cei doi!

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.