“Cocalar” de Sibiu cu mașina pe plaja la Mamaia. ”Meseriașul” este un tânăr pilot de raliu!

5 ani ago
922 Views

Dupa o noapte in care s-au cherchelit bine, cativa petrecareti din Sibiu au intrat cu masina pe plaja de la Mamaia. Șoferul este un tânăr pilot de raliu ce concurează la Campionatul Național de Slalom paralel.

Au vrut sa fie romantici, dar s-au transformat in niste “pitiponci” inca din momentul in care si-au parcat masina pe nisip. Cateva dintre fetele de la bord s-au inghesuit sa coboare, au gravitat ca niste nimfe, pe langa masina, in timp ce-si intregeau colectia de poze de pe telefon cu instantanee facute la malul marii in rochii de seara. Una dintre ele nu a vrut sa ia apa la bordul pantofilor scumpi, asa ca s-a catarat ca o pupaza pe trapa masinii, si a gesticulat frenetic pe muzica care inca mai reusea sa-i tina treji.Intr-un final, toata lumea a fost fericita. Divele s-au simtit iubite, domnii au bifat la capitolul romantism, chiar daca au incalcat legea si au parcat, chiar pe plaja. Trebuie specificat că evenimentul s-a petrecut în 2013, dar a trecut neobservat în mass-media locală sibiană.

i surprins și tu astfel de poze cu șoferi lipsiți de bun simț? Atunci publică fotografiile pe Topul Mârlanilor, accesând link-ul https://topulmarlanilor.ro/publica/

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.