”Albanezii” parchează cu nesimțire când și unde vor prin Sibiu (FOTO)

8 ani ago
2323 Views

Aducem în centrul atenției două cazuri de mârlani ”de import” la Sibiu. Unul a fost surprins de un cititor în cartierul Ștrand, iar celălalt de către reporterii Ora de Sibiu, vizavi de Farmacia 24. Ambii au parcat cu nesimțire blocând sau încurcând traficul.

Nu spunem că șoferii sibieni sunt cei mai civilizați sau cei mai disciplinați în traficul din dragul nostru burg numit Sibiu. Nici pe departe nu putem să facem o astfel de afirmație și asta pentru că Topul Mârlanilor a apărut în primul rând datorită conducătorilor auto din orașul nostru reședință de județ.

Am descoperit însă că în Sibiu există și așa numiții mârlani ”de import”.

Astăzi vă arătăm două cazuri de șoferi de Alba..

Primul este ”fericitul” posesor al unui Ford Fiesta, cu numărul AB – 89 – YUS.. S-a gândit el că cel mai corect e să își lase mașina parcată pe trotuar, în fața altor 3 autoturisme parcate regulamentar în cartierul Ștrand. Și s-a dus în treaba lui….

Cititorul care ne-a trimis fotografia pe adresa de email redactia@oradesibiu.ro spune că acest șofer nu este la prima abatere de acest gen și că regulat face acest lucru în zona Ștrand..

 

 

Cu BMW-UL în intersecţie…

Cel de al II-lea şofer din Alba a fost surprins în Piaţa Unirii. Acesta şi-a lăsat „frumuseţea” de BMW seria 5, cu număr de înmatriculare AB – 08 – HYH parcat în intersecţie pe marcajul care arată clar că acolo nu se poate staţiona şi cu atât mai puţin parca o maşină.

Halal educaţie şi din partea acestuia..

 

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

 

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe https://topulmarlanilor.ro

 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.