A parcat ca un MÂRLAN şi a blocat curtea spitalului judeţean Sibiu

7 ani ago
1123 Views

Cea mai proastă boală a şoferilor din România. Parchează maşinile unde vor şi când vor. Credeţi că mai contează că blochează inclusiv accesul ambulanţelor la unităţile sanitare? DELOC!

 

Zi agitată la Spitalul Judeţean Sibiu. Se lucrează de zor la noile saloane de la maternitate. Firmele trag tare să termine la timp lucrările, dar uneori trebuie să stea pe loc şi asta nu pentru că nu ar vrea să lucreze, ci pentru că se găseşte câte un şofer nesimţit care blochează şantierul.

Aşa este de exemplu acest şofer de pe maşina firmei Austral, cu numărul B – 40 – AUS.

A parcat taman în faţa unui camion din care se descărcau materiale de construcţii şi dus a fost! A claxonat el bietul şofer de pe camion preţ de 20 de minute şi tot nu a venit nimeni.

Până la urmă a apărut o d-soară doctor care a mutat ea maşina personală ca să poată trece şi camionul blocat, precum şi alte câteva maşini blocate la rândul lor de camion.marlan2

Ce mai contează că acolo ar fi putut ajunge şi ambulanţele?

Şoferul nesimţit tot nu şi-a făcut aparţia.

Îl premiem noi cu un binemeritat loc în Topul Mârlanilor!

 Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.