TOPUL MÂRLANILOR: ANAF-ul parchează pe unde îi taie capul. Neregulamentar desigur!

5 ani ago
1666 Views

Nu știm dacă cei de la ANAF au avut vreo misiune fulger în centrul Sibiului, dar știm cu siguranță că și-au parcat mașinile ca niște iresponsabili și neregulamentar.

Aceste fotografii au fost surprinse azi, 18 februarie în parcare la hotelul Împăratul Romanilor. Acolo au parcat mai mutle autoturisme ale celor de la ANAF. Numai că unii dintre cei care le-au condus, ori nu știu semenele de circulație ori îi doare în fund de faptul că reprezintă o instituție a statului și își bat joc de imaginea acesteia. anaf 1Altfel nu ne explicăm de ce au ales să lase mașinile parcate neregulamentar sau puse chiar și pe două locuri deși se vede clar înscrisul prin care șoferii sunt atenționați că acestea sunt rezervate pentru hotelul din centrul Sibiului.anaf3Rușine ANAF!

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

CLICK AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.
Comments
  • O foarte mare parte din hotel era ocupat de ANAF….. Aveau dreptul sa parcheze acolo. Chiar nu au fost suficiente locuri de parcare in acea perioada, s-au inghesuit si s-au blocat unii pe altii.

    Un sibian martie 9, 2016 7:54 pm Răspunde

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.