Warning: include(/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24

Warning: include(): Failed opening '/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php73/usr/share/pear') in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24
VIDEO – Mârlan de Sibiu pe Valea Oltului. Depășiri pe dreapta ca în filme – Topul Mârlanilor

VIDEO – Mârlan de Sibiu pe Valea Oltului. Depășiri pe dreapta ca în filme

4 ani înainte
1261 Citiri

Imaginile pe care le puteți viziona mai jos nu sunt dintr-un film. Ele sunt surprinse pe DN7 – Valea Oltului în după amiaza zilei de duminică, 6 noiembrie 2017.

Înțelegem că traficul pe Valea Oltului este mai ales în weekend unul care întinde la maxim nervii șoferilor. Ce nu înțelegem este inconștiența și ușurința cu care unii dintre conducătorii auto își pun viața în pericol și încalcă flagrant regulile de circulație.
Așa este și în cazul acestui șofer al mașinii marca VW Golf 4, înmatriculat în județul Sibiu. Acesta a găsit de cuvință să facă depășirile pe dreapta ca să ajungă mai în față în coloana de mașini. Numai vigilența șoferului de TIR a făcut să nu aibă loc un accident, pentru că e puțin probabil să te aștepți ca cineva să te depășească pe partea dreaptă. Golful are număr de înmatriculare SB – 35 – PET.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.