Warning: include(/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24

Warning: include(): Failed opening '/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php73/usr/share/pear') in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24
VIDEO FOTO Un individ vandalizează mașini într-o parcare din Sibiu (IMAGINI SCANDALOASE) – Topul Mârlanilor

VIDEO FOTO Un individ vandalizează mașini într-o parcare din Sibiu (IMAGINI SCANDALOASE)

6 ani înainte
3469 Citiri

Ati găsit mașina cu parbrizul spart în parcare și nu ați aflat cine a făcut acest lucru? Imaginile acestea vă vor scandaliza fără doar și poate. Individul din aceste imagini vandalizează fără scrupule mașinile din Sibiu.

 

Un individ din Sibiu a ocupat ilegal un loc de parcare de lângă un bloc şi vandalizează orice maşină este lăsată acolo. A rupt oglinzi, a spart parbrize și a lovit chiar şi maşina echipei România TV.

 

La Poliţia din Sibiu s-au depus mai multe plângeri împotriva unui bărbat care distruge maşini într-o parcare din oraş, dar oamenii legii nu au reuşit să dea de urma individului.

vandalizator de masini sibiu (6)

Potrivit România TV, oamenii s-au trezit cu maşinile zgâriate, cu parbrizele sparte sau cu oglinzile rupte.

FOTO MAI MULTE AICI!

În imagini se vede clar cum bărbatul se apropie de locul de parcare, observă că e ocupat, iar apoi scoate o tijă metalică şi loveşte puternic parbrizul, care se sparge.


Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.