Warning: include(/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24

Warning: include(): Failed opening '/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php73/usr/share/pear') in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24
Cu mașina parcată pe avarii pe Milea la semafor – Topul Mârlanilor

Cu mașina parcată pe avarii pe Milea la semafor

8 ani înainte
1161 Citiri

Ce face un șofer sibian care are treabă la o firmă de pe Milea? Simplu! Oprește mașina de banda 1 și pune avariile și îl doare în cot de restul colegilor din trafic.

S-a întâmplat marți după amiază pe Milea în zona intersecției cu Luptei. Domnul care conducea Audi-ul SB – 09 – HOC a pus avariile cu tupeu și a oprit mașina exact la semaforul din intersecție. Ce mai contează că în spatele lui s-a format o coloană de câteva mașini.

L-a durut fix în cot de claxoanele celorlalți. A stat acolo cât a vrut domnia sa.

A avut noroc că prin zonă nu s-a nimerit la aceea oră niciun echipaj de la poliție. Ar fi meritat cu vârf și îndesat cel puțin o amendă!

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.


Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.