Warning: include(/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24

Warning: include(): Failed opening '/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php73/usr/share/pear') in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24
Și-a parcat Fiat-ul pe zebră la Piața Cibin – Topul Mârlanilor

Și-a parcat Fiat-ul pe zebră la Piața Cibin

6 ani înainte
2211 Citiri

Știm și noi că uneori e greu să găsim un loc de parcare în zona pieței Cibin, dar cu puțină bună voință se poate face în așa fel încât să nu parcăm ca șoferul din cazul de față.

Comoditatea. Așa numim noi boala șoferilor de a își lăsa mașinile parcare pe unde apucă, fără să le pese că încurcă traficul sau incomodează pietonii.

Posesorul acestui Fiat 500 L cu numărul B – 50 – YFK, a pus frumușel mașinuța pe trecerea de pietoni, a apăsat butonul pentru luminile de avarie și s-a dus liniștit în piață să facă cumpărăturile.

Ce mai contează că pietonii au trebuit să îi ocolească mașina ca să traverseze?

Norocul ”miticului” a fost că nu era prin zonă niciun utilaj pentru ridicat mașinile parcare aiurea prin oraș…

Nici o problemă. Îi dăm noi un loc regulamentar în Topul Mârlanilor.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.