Warning: include(/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24

Warning: include(): Failed opening '/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php73/usr/share/pear') in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24
Parcată pe trecerea de pietoni în Dorobanți la București – Topul Mârlanilor

Parcată pe trecerea de pietoni în Dorobanți la București

6 ani înainte
1143 Citiri

Am mai văzut noi mârlani din aceștia, dar parcă așa nesimțit mai rar. O cititoare din București ne-a trimis această fotografie. Păcat că nu se vede și numărul de înmatriculare, să știm și noi pe cine ”premiem”.

 

”În Piața Dorobanți. Parcată pe trecerea de pietoni și lăsată pe avarii”, ne spune cititoarea Topului Mârlanilor.

Parcă nu ne mai miră nimic în ziua de azi, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi ignorăm pe acești ”bravi” șoferi, care își lasă mașinile pe unde apucă și cum apucă.

Mârlanul asta de Dorobanți, ar fi meritat să îi fie ridicată mașina lăsată aiurea pe trecerea de pietoni…

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

CLIC AICI ȘI PUNE SI TU UN MÂRLAN

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.