Warning: include(/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24

Warning: include(): Failed opening '/home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions/widgets/widget-posts-tags.php' for inclusion (include_path='.:/opt/alt/php73/usr/share/pear') in /home/rawtillr/public_html/topulmarlanilor.ro/wp-content/themes/video-wp/functions.php on line 24
”Albanez” cu X5 parcat cum vrea ”muschii” lui pe Justiției – Topul Mârlanilor

”Albanez” cu X5 parcat cum vrea ”muschii” lui pe Justiției

8 ani înainte
1129 Citiri

Ne întrebăm retoric dacă marcajele sau semnele de circulație sunt aceleași prin toate județele. Altfel nu știm cum să catalogăm parcarea făcută de posesorul BMW-ului cu numărul AB – 17 – RED.

Zi călduroasă de vară. Undeva pe la mijlocul săptămânii trecute. Mergeam și noi agale pe strada Justiției și ne bucuram de umbra copacilor din zonă. Privirea ne-a fost însă atrasă de un ”magnific” BMW X5 parcat cum de altfel decât neregulamentar.

Nu știm dacă posesorul mașinii avea treabă pe la biserica ”din Groapă” sau pe restaurantele și terasele din zonă. Dar a ales meseriașul acesta cu numere de Alba să parcheze exact unde conform marcajelor rutiere este interzisă și staționarea și parcarea.

Oare la el acasă în Alba tot așa ”mârlănește” parchează?

Ia atitudine şi fă împreună cu Ora de Sibiu recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic .

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ai surprins un mârlan ? Încarcă fotografia pe http://topulmarlanilor.ro/

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.